Повечето жени биха искали да имат меки, плътни и сочни устни. Някои

...
Повечето жени биха искали да имат меки, плътни и сочни устни. Някои
Коментари Харесай

Как да си направим балсам за обемни устни само с 3 съставки

Повечето жени биха желали да имат меки, плътни и сочни устни . Някои от тях, които не са дарени от природата, считат че единственият метод да се реализира този външен тип е изкуствено - с пластични интервенции или инжекции. Тези процедури обаче не са по джоба на всеки, а крайният резултат не всеки път е това, което сме очаквали, написа .

Ами в случай че ви кажем, че има естествена опция за реализиране на резултата на обемните устни и за нея са нужни само 3 съставки, които евентуално към този момент имате в дома си?

Това са канела, пикантен червен пипер и вазелин . Този златен микс от съставки може да се употребява за основаване на домашни артикули за грижа за устните, които освен придават приятен обем, само че също овлажняват, ексфолират и изглаждат по едно и също време!

Ефектът им, несъмнено, е краткотраен, само че е изцяло задоволителен при избрани обстановки като вечерно излизане или фотоси. Освен това устните ви не престават да наподобяват естествени, макар че са една концепция по-големи.

Вижте по какъв начин да си забъркате чудноват еликсир за обемни устни в домашни условия:

 kiss Започнете с чисти устни. Може да ги ексфолирате леко преди процедурата - това също придава размер. 

 kiss  Нанесете овлажнител като вазелин или обичания ви еликсир за устни. Това ще даде на устните ви доза хидратация и ще ги защищити преди да нанесете канелата и лютия червен пипер. 

 kiss  В дребна купа или бурканче миксирайте съставките. Смесете половин чаена лъжичка канела на прахуляк, щипка пикантен червен пипер и огромна колкото грахово зърно капка вазелин и разбъркайте добре, до момента в който не получите сходна на паста примес. 

 kiss  Нанесете сместа върху устните с чист пръст или остаряла четка за зъби. Масажирайте с леки кръгообразни движения устните за към 30-40 секунди. 

 kiss  Оставете сместа да подейства сред 3 и 5 минути, само че не повече. След това избършете устните си с мокро памуче или забрадка. Ще забележите, че те са леко зачервени и са нараснали размера си - това е резултатът от канелата и лютия червен пипер.

 kiss  Завършете с още малко вазелин или обагрен еликсир за устни. Тази стъпка е значима, с цел да осигурите задоволително влага на устните ви след процедурата.

Важно! Не прибягвайте до използването на този еликсир прекомерно постоянно, тъй като другояче рискувате да навредите на кожата на устните.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР